به گزارش خبرگزاری مهر، سردار سرتیپ پاسدار سید مسعود جزایری در پنجمین سالروز حمله رژیم صهیونیستی در جنگ 33 روزه به جنوب لبنان گفت: رژیم صهیونیستی طی جنگ 33 روزه تلاش کرد با بکارگیری همه توان نظامیاش جایگاه منطقهای خود را تقویت کند و در راستای تحقق هدف مشترک با آمریکا یعنی ایجاد خاورمیانه جدید گام بردارد.
وی افزود: اما این سرابی بیش نبود و در جنگ 33 روزه افسانه شکستناپذیر رژیم صهیونیستی فرو ریخت و حزب الله و مقاومت اسلامی لبنان برغم حمایتهای گسترده و همه جانبه مادی و رسانهای آمریکاییها، اجازه عرض اندام به آنها نداد و یک ناکامی بزرگ را برابرشان قرار داد.
معاون فرهنگی و تبلیغات ستاد کل نیروهای مسلح در ادامه با اشاره به آسیب صهیونیستها در این جنگ اظهار داشت: رژیم صهیونیستی طی 34 روز درگیری مورد هدف بیش از 4 هزار راکت قرار گرفت که این امر منجر به هلاکت دهها نفر و تخلیه موقت حدود یک میلیون صهیونیست ساکن در سرزمینهای اشغالی شد.
وی خاطر نشان کرد: صهیونیستها در کل تلفات سنگینی را شاهد بودند و از نظر اقتصادی خسارات سنگینی در شمال فلسطین اشغالی متحمل شدند به گونهای که هزینههای اقتصادی آنها به سرعت به میلیاردها دلار رسید و حتی در پیشبینیهای اولیه بعد از جنگ، هزینه ملی را کاهش رشد درآمد ناخالصی ملی از 6 به 4/5 درصد پیشبینی کردند.
رئیس ستاد تبلیغات دفاعی کشور با بیان اینکه رژیم صهیونیستی در طول جنگ از مزیتهای هواپیماهای بزرگ بدون سرنشین حامل مواد منفجره و مجهز به دوربینهای دید در شب برای پروازشبانه استفاده کرد، افزود: نیروی هوایی رژیم صهیونیستی با 500 پرواز شناسایی هواپیماهای بدون سرنشین 16 هزار ساعت پرواز انجام داد که 80 درصد آن صرف جمع آوری اطلاعات شد، اما نتیجه آن خلاف انتظار آنها بود.
جزایری با تبیین نبرد مهم اطلاعاتی حزب ا... و رژیم صهیونیستی تصریح کرد: مقامات امنیتی صهیونیستی پس از پایان جنگ 33 روزه مأیوسانه تاکید کردند که حزب ا... از لحاظ اطلاعاتی توانسته است برتری خود را نشان دهد و همین اعتراف ضمن آنکه آسیبپذیری و ناتوانی تشکیلات امنیتی آنها و همچنین چالشهای احتمالی آینده را نشان میدهد، ترس و دلهره عمیقی را نیز بر پیکر سردمداران رژیم اشغالگر انداخته است.
وی افزود: به اعتقاد کارشناسان نظامی و امنیتی، در جنگ 33 روزه دو شکست و نقص عمده را متوجه صهیونیستها ساخت، یکی اینکه برتری هوایی دیگر یک استراتژی شکست خورده است چرا که این برتری تنها برای یک نیروی زمینی در حد جنگی محدود و کوچک پاسخگو است و دیگر اینکه شکست بزرگ اطلاعاتی این جنگ بسیار فضاحت بار تر از شکست آنها در جنگ اکتبر 1973 بود.
معاون ستاد کل نیروهای مسلح شکست دستگاه امنیتی صهیونیستی در نفوذ به درون حزب الله با وجود بکارگیری صدها عنصر امنیتی را "نابینایی اطلاعاتی" خواند و تاکیدکرد: شکست و ناتوانی صهیونیستها در نفوذ به لایههای تصمیمگیری و راهبردی حزب الله، نتیجه خود را در عرصه نتایج خفتبار بدست آمده در جنگ نشان داد به گونهای که مثلث به اصطلاح اسطورهای و مقتدر رژیم صهیونیستی یعنی "موساد، شاپاک و دستگاه اطلاعاتی نظامی" در این نبرد اطلاعاتی حیثیت خود را از دست داد.
جزایری افزود: آنچه که ارتش صهیونیستی در جنوب لبنان به آن دچار شدتا حدودی شباهت به شکست ارتش آمریکا در ویتنام و نیز ارتش سرخ اتحاد جماهیر شوروی سابق در افغانستان داشت.
رئیس ستاد تبلیغات دفاعی کشور آتش بس در جنگ 33 روزه را باعث جلوگیری از شکست بزرگ صهیونیستها در نبرد زمینی با حزب ا... دانست و تصریح کرد: شکست سنگین رژیم صهیونیستی در جنگ تابستان 2006 عوامل و دلایل متعددی داشت که صرف نظر از عامل ایمان و روحیه معنوی که در راس قرار دارد مهمترین آن برتری اطلاعاتی حزب الله است که نشان دهنده پیروزی مطلق آن در سازماندهی درونی، مدیریت صحنه نبرد، جابه جایی هوشمندانه، استقرار و توانایی فرماندهان، رزمندگان و تجهیزات و جنگ افزارهای دفاعی بود.
جزایری توانایی استتار اطلاعاتی در زمینه رصد، پیگیری و انهدام خطرناکترین شبکههای جاسوسی لبنان که برای موساد کار میکردند را از دیگر برتریهای حزب الله برشمرد و اظهار داشت: مزدوران موساد که در بیروت دستگیر شدند از حرفهای ترین جاسوسان در منطقه خاورمیانه بودند که آموزشهای تخصصی و پیچیده فراوانی برای استفاده از سامانهها و تجهیزات الکترونیکی مدرن و پیشرفته دیده بودند تا شناسایی دقیق محلهای سکونت و پناهگاههای مخفی و محلهای استقرار فرماندهان حزب الله را به درستی انجام دهند.
وی بکارگیری سلاحهای جدید برای غافلگیری صهیونیستها و زمینگیرکردن ارتش اشغالگر را از دیگر برتریهای حزب الله در جنگ 33 روزه معرفی کرد و افزود: انهدام تانکهای پیشرفته میرکاوا، اصابت و انهدام ناوچه ارتش صهیونیستی در سواحل بیروت، شلیک موشک هایی با قابلیت اصابت دقیق و سر در گم کننده به اهداف نظامی در شمال فلسطین اشغالی، از جمله ویژگیهای جنگ تابستان سال 2006 در جنوب لبنان بود.
جزایری با اشاره به اینکه نابینایی اطلاعاتی صهیونیست هابرای آنها از تلخترین مسایلی بود که در جنگ 33 روزه بطور محسوس آشکار شد، تصریح کرد: با گذشت 5 سال هنوز هم صهیونیستها در پی یافتن پاسخی به این سوالات هستند که راه مقابله با برتریهای اطلاعاتی حزب الله چیست؟ نقش اطلاعاتی حزب الله در هنگام تجاوز و دست اندازی مجدد به لبنان و به عبارت دیگر در جنگ آینده چگونه خواهد بود؟
معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح افزود: در عین حال حزب الله نیز اقدام به تقویت بنیه اطلاعاتی و اشراف عمیق در مسایل داخلی لبنان و نیز مقابله با تهدیدات رژیم صهیونیستی و ترمیم نقاط ضعف احتمالی خود کرده است و این آمادگی نگرانیهای صهیونیستها را دو چندان کرده است، به گونهای که این رژیم از ترس و وحشت شلیک موشکهای آینده حزبالله بطور دائمی در کابوس بسر میبرد.
وی جمع آوری اطلاعات امنیتی قابل قبول و تربیت، تجهیز و سازماندهی نیروی انسانی مومن ،مجاهد و آماده شهادت و فداکاری را از مصادیق توانمندیهای گسترده حزب الله برشمرد و تاکید کرد: قدرت بازدارندگی اطلاعاتی و عملیاتی حزب ا... از هم اکنون سرنوشت نبردهای احتمالی آینده را مشخص کرده است و تل آویو میداند در صورت راه انداختن جنگی دیگر در لبنان شکستی حقارت آمیزتر، سختتر و سنگینتر از جنگهای 33 روزه و 22 روزه را پیش رو خواهد داشت، لذا برغم برخی حرکتهای نمایشی، خود را برابر معادلهای لاینحل یافته است.
جزایری در پایان گفت: جنگ 33 روزه و حمله گسترده رژیم صهیونیستی که به بهانه پاسخ به اسارت دو سرباز این رژیم توسط جنبش حزب الله، در 21 تیر ماه 1385 به جنوب لبنان صورت پذیرفت، اسطوره شسکتناپذیری ارتش اسراییل کاذب را در هم شکست و الگوی مقاومت اسلامی رزمندگان حزب الله سپس از سوی ملل منطقه بعنوان الگویی مؤثر و کارآمد مورد پذیرش قرار گرفت و نشان داد خاورمیانه جدیدی که در حال شکلگیری است آن نیست که آمریکاییها و صهیونیستها در رؤیا آرزو میکردند و این واقعیتی انکار ناپذیر است که هیچ چیز، بی آبرویی ناشی از این شکست را جبران نخواهدکرد.
نظر شما